Close

Ilgiausia garantija rinkoje iš „Hyundai“

O nu šių metų rugsėjo 1 d. "Hyundai" suteikia net septynerių metų garantiją savo visai naujiems modeliams, taip pat be ridos apribojimų. Prailginta garantija taikoma 2019 m. gamybos automobiliams.


„Hyundai” garantija jau gana ilgą laiką buvo viena ilgiausių rinkoje – penkeri metai be ridos ribojimų. 2018 m. balandžio mėn.  populiariajai Hyundai „i30“ gamai buvo suteikta dar ilgesnė – septynerių metų garantija be ridos apribojimų.

„Estijos, Latvijos ir Lietuvos klientams „Hyundai” siūlo savo patvariems automobiliams atitinkamą garantiją”, teigia Hyundai Motor Finland ir Baltic vykdantysis direktorius Esa Kurikka. „Mūsų klientai buvo labai patenkinti metų pradžioje pradėta „i30“ septynerių metų garantija, todėl išplėsdami ir atnaujindami modelių gamą nusprendėme prailginti garantiją kitiems naujiems modeliams. Septynerių metų garantija be ridos apribojimų kalba apie mūsų automobilių patikimumą.”

Naujausi Hyundai automobilių modeliai Europoje

“Hyundai” pristato naujausią Europoje modelių asortimentą, per 2018 m. atnaujindama 90% savo visų modelių. Pavyzdžiui, tik ką Baltijos rinkoje pasirodė naujieji “i20” ir “Tucson”. Rudenį galime tikėtis dar keleto įdomių naujų modelių, tokių kaip visiškai elektrinis kompaktiškas “Kona Electric” bei visiškai naujas Hyundai flagmanas “Santa Fe”.

„Hyundai“ gama dabar yra tikrai plati ir universali ir kaip tik dabar pasirodo daug naujų modelių. Mūsų automobiliai yra kokybiški ir populiarūs, juose susilieja Europos ir Korėjos patirtis”, – sako Kurikka.

“Hyundai” taip pat siekia sustiprinti savo padėtį kaip ekologiško vairavimo pionierius, papildydama asortimentą automobiliais, kurie padeda kurti sprendimus darniai plėtrai. Be ekologiškų automobilių, “Hyundai” modelių gamą sudaro plati SUV kolekcija, populiari „i“ kolekcija ir galingoji „N“ kolekcija. Naujojo „i30 Fastback N“ pasaulinė premjera įvyks Paryžiaus automobilių parodoje 2018 m. spalio mėn.