Close

Naujojo „i30 Fastback N“ premjera įvyks rekordinėje kelionėje

Pristatydami pirmojo pirmo C segmento „karšto kupe“ galimybes, profesionalūs „Hyundai“ vairuotojai Gabriele’is Tarquinis ir Thierry’is Neuville’is varžysis tarpusavyje kelyje nuo Romos iki Paryžiaus ir taip pasieks naują rekordą.
  • Kelyje nuo Romos iki Paryžius naujasis „i30 Fastback N“ atskleis savo rafinuotą ir elegantišką dizainą, kuri dabar papildo pamėgtas N serijos malonumo vairuoti faktorius.
  • Pirmasis C segmento penkių durų „karštasis kupe“ išbandys savo galimybių ribas, kad pasiektų naują rekordą
  • Naujasis „i30 Fastback N“ bus antras galingas „Hyundai“ modelis Europoje. Jis pasižymi tokiu pačiu neįtikėtinu vairavimo malonumu kaip ir sėkmingas penkių durų modelis „i30 N“.

„Hyundai Motor“ pirmąkart atskleidžia naujojo „i30 Fastback N“ detales likus beveik dviem savaitėm iki jo oficialios premjeros rugsėjo 26 dieną. Jie maksimaliai išnaudos kupe galimybes dar iki oficialios jo premjeros Paryžiaus automobilių parodoje.

Naujasis „i30 Fastback N“ savo unikaliame kupe kėbule apjungia tradicines sėkmingo penkių durų i30 N modelio dinamines savybes. Perspektyvi jėgainė ir kruopščiai sukurta važiuoklė leido „Hyundai“ išleisti dar vieną modelį galingų automobilių gamoje. Tai bus jau antras toks gamintojo modelis Europoje.

N serija gimė iš „Hyundai“ įsitraukimo į FIA pasaulio ralio čempionatą (WRC) ir Pasaulio kėbulinių automobilių žiedinių lenktynių čempionatą (TCR). N ženklas reiškia Namjango miestą Korėjoje, kur veikia pasaulinis „Hyundai“ tyrimų ir plėtros centras. Taip pat jis atspindi Niurburgą ir jame įsikūrusi „Hyundai“ Europos bandymų centrą, kuriame N serijos modeliai yra toliau bandomi ir tobulinami.

Rekordinių lenktynių rezultatai ir kitos naujojo „i30 Fastback N“ detalės bus atskleistos rugsėjo 26 dieną.