Close

„Hyundai“ aptarnauja klientus ir koronaviruso epidemijos metu

„Hyundai“ pratęs pirminę automobilių penkerių metų garantiją, jei jos galiojimas baigiasi šių metų kovo 1 d. –gegužės 31 d. Garantija bus pratęsta netgi trimis mėnesiais iki birželio mėn. pabaigos. Garantija visame pasaulyje bus pratęsta daugiau nei 1,21 mln. automobilių 175 šalyse, Lietuvoje – 85 automobiliams. Ar garantija buvo pratęsta, galite pasitikslinti kreipdamiesi į įgaliotąjį „Hyundai“ pardavėją, nurodę automobilio kėbulo numerį.

    Nepaisant koronaviruso epidemijos, Lietuvoje pakankamai gerai užtikrinamas „Hyundai“ automobilių tiekimas. Lietuvoje prekiaujama „Hyundai“ automobiliais, pagamintais Čekijoje, Turkijoje ir Pietų Korėjoje. 2020 metų pavasarį gamyklų veikla patiria trumpalaikių sutrikimų dėl Europos valstybių sienų uždarymo, dalių tiekimo, darbuotojų sveikatos ir saugumo užtikrinimo siaučiant koronaviruso epidemijai.

    Stengėmės kuo labiau mažinti gamybos sutrikimų poveikį, kad klientai dėl to patirtų kuo mažiau nuostolių,

    – sako „Hyundai Motor Finland“ vykdantys direktorius Esa Kurikka.

    – Gana gerai tiekiami visų modelių automobiliai.“ Pavyzdžiui, galima įsigyti metų pradžioje į rinką pateiktą naująjį „Hyundai i10“. Gavome papildomų „Hyundai i20“, šalyje taip pat yra populiariųjų elektromobilių modelių – „Hyundai Kona Electric“ ir „Hyundai Ioniq Electric“.

    Įgaliotieji „Hyundai“ pardavėjai jau dabar siūlo įvairių sprendimų, kad automobilių techninė priežiūra ir remontas, automobilių įsigijimas ir klientų aptarnavimas būtų kuo sklandesnis ir saugesnis klientams, pavyzdžiui, skaitmeniniais kanalais ir atsiėmimo būdu. „Hyundai“ atsarginių dalių tiekimas kol kas vykdomas sklandžiai.

    „Hyundai Motor Company“ visame pasaulyje pratęsia daugiau nei milijono automobilių garantiją

    „Hyundai Motor Company“ balandžio mėn. pradžioje pranešė apie pasaulinį automobilių garantijos pratęsimą, kuris vadinamas „Hyundai Care Kampanijos tikslas – padėti „Hyundai“ klientams, kuriems gali kilti sunkumų koronaviruso epidemijos metu, gauti automobilių remonto ir techninės priežiūros paslaugas.

    Mums labai rūpi klientų ir darbuotojų sveikata. Tai rodo pasaulinis „Hyundai“ garantijos pratęsimas. ‒ Siekiame rūpintis ir tais klientais, kurie dabar negali patekti į techninės priežiūros ar remonto įmones,

    – sako Kurikka.

    – Norime kuo geriau pasirūpinti ir mūsų klientų automobiliais. Tikimės, kad tai palengvins mūsų klientų rūpesčius šiais sunkiais laikais.“

    9.04.2020, atnaujinta 18.05.2020