Close

Saugus ir nebrangus automobilių lizingas

Balandžio mėnesį Hyundai atėjo į rinką su klientui palankiu Hyundai Lizingas, kampanijos modeliams pasiūlydamas palankiausias rinkoje 0,99 proc. dydžio normos lizingo palūkanas.

Nuo balandžio 1 dienos Hyundai Motor Baltic, bendradarbiaudama su Luminor, pradėjo siūlyti Baltijos šalyse Hyundai Lizingas finansavimo paslaugas.

Hyundai ekologiškesnė ir švaresnė aplinka yra tikslas, kurio siekiama aktyviomis pastangomis jau daugelį metų. Ekologiški automobiliai padeda taupyti aplinką, o jų priežiūros išlaidos dažnai yra mažesnės. Hyundai taip pat siūlo palankesnes jų lizingo sąlygas.

Hyundai Lizingas siūlo kampanijos modeliams palankiausias rinkoje 0,99 proc. dydžio normos lizingo palūkanas. Hyundai Lizingas paprastai taikoma lengvatinė 1,89 proc. norma dydžio modeliams, kurių išmetamųjų teršalų kiekis nesiekia 127 g/km.  Kitiems modeliams Hyundai Lizingas taikomas palūkanų normos dydis yra 2,24 proc.

Hyundai Lizingas paslaugomis galima pasinaudoti visose Hyundai atstovybėse, o būdami Luminor sutarties partneriu galime garantuoti klientams greitus sprendimus ir sparčius atsakymus. Pasirinkti galite ir veiklos, ir kapitalo nuomą. Kaip papildomą paslaugą mes taip pat siūlome draudimą palankiomis sąlygomis. Visiems Hyundai modeliams suteikiama neribotos ridos 5 metų garantija.

Hyundai Motor Baltic Oy priklauso Bassadone Automotive Nordic Oy įmonių grupei, įkurtai 1997 m., kurios pagrindinė užduotis yra koordinuoti Hyundai pardavimų ir rinkodaros veiklą trijose Baltijos šalyse.

Luminor yra trečias pagal dydį finansinių paslaugų teikėjas Baltijos šalyse, turintis maždaug 900 000 klientų ir 2300 darbuotojų. 2020 m. gruodžio pabaigos duomenimis Luminor rinkos dalis Baltijos šalių indėlių rinkoje siekė 16,1 proc., o paskolų rinkoje – 17,2 proc.

Daugiau informacijos: www.hyundai.lt/hyundai-lizingas