Close

Vokietijos auksinio vairo apdovanojimas naujajam „Hyundai i20“

Naujasis „i20“ gavo Auksinį vairą geriausių naujų iki 25 000 EUR kainuojančių automobilių kategorijoje. Ankstesnės kartos „i20“ šį apdovanojimą gavo 2015 metais. Trečios kartos HYUNDAI automobilis pakėlė kartelę B segmente.

Vokietijos laikraštis „Bild am Sonntag“ ir žurnalas „Auto Bild“ išrinko „Hyundai i20“ geriausiu iki 25 000 € kainuojančiu automobiliu ir skyrė jam auksinio vairo apdovanojimą.

Automobilį išbandę „Auto Bild“ redakcijos žurnalistai nerado jokių šio B segmento automobilio trūkumų ir pripažino, kad jis išsiskiria iš kitų šios klasės automobilių. „Hyundai i20“ jau antrą kartą laimėjo šį visame pasaulyje žinomą automobilių apdovanojimą.

Su naujuoju „i20“ „Hyundai“ pakelia kartelę iki 25 000 € kainuojantiems automobiliams. Korėjiečių kūrinyje ypač daug dėmesio detalėms. Tai jaučiama automobilio reagavime į vairuotojo veiksmus, tiksliame vairo valdyme ir nepriekaištingoje 48 voltų hibridinėje sistemoje. Jam netrūksta galios startuojant, kas paprastai jaučiama iš mažų variklių su turbokompresoriumi, juolab kad čia yra septynių pavarų dėžė su dviguba sankaba.

Andreas May, „Auto Bild“ žurnalo Bandymų ir technologijų skyriaus vadovas

Man gerai pažįstamas „Hyundai i20“ pelnęs skaitytojų skirtą Auksinio vairo apdovanojimą 2015 metais. Dėl to labai džiaugiuosi ir šiuo naujuoju modeliu. Šio automobilio dizainas, valdymas ir komfortas akivaizdžiai parodo, kaip sėkmingai pasidarbavo „Hyundai“. O ką jau kalbėti apie šios klasės automobiliams  nebūdingą funkcijų gausą. Sveikinu su pelnytu Auksinio vairo 2020 apdovanojimu.

Tom Drechsler, „BILD Group“ automobilių skyriaus vyriausias redaktorius

Mes labai džiaugiamės, kad naujasis „Hyundai i20“ laimėjo Auksinį vairą. Šis apdovanojimas patvirtina, kad mūsų strategija yra teisinga: vairavimo malonumas, efektyvumas, saugumas, praktiškumas ir patikimumas. O prie viso to – sportiškas dizainas. Tai labai patrauklus produktas mūsų klientams. Tai didelė garbė mūsų kolegoms iš „Hyundai“ visame pasaulyje, nes tai yra jų pastangų ir sunkaus kasdienio darbo įvertinimas.

Andreas-Christoph Hofmann, „Hyundai Motor Europe“ Marketingo ir produktų viceprezidentas

Šį populiaraus „Hyundai“ modelio trečios kartos automobilį jau galima įsigyti Europos šalyse. 2021 metų pavasarį pasirodys ir sportinė N linijos versija. Variklių gamoje yra trys benzininiai varikliai, du iš jų su 48 voltų pusiau hibrido technologija.

Naujajame „i20“ yra pažangios saugos ir prisijungimo bei duomenų perdavimo technologijos, kokių paprastai nebūna šio segmento automobiliuose. Tarp jų – visa eilė  „Hyundai SmartSense“ saugos funkcijų: pagalbinė laikymosi važiavimo juostoje sistema, pagalbinė sistema priekiniam susidūrimui su pėsčiaisiais ir dviratininkais išvengti, pagalbinė tolimųjų šviesų valdymo sistema ir išmanioji pagalbinė greičio mažinimo sistema.

Antros kartos „Hyundai i20“ gavo Auksinį vairą B‑segmento automobilių kategorijoje 2015 metais. Tuomet 400 000 „Bild am Sonntag“ ir „Auto Bild“ skaitytojų dvidešimtyje Europos šalių balsavo už „Hyundai i20“.

Auksinio vairo apdovanojimas nuo 1976 metų skiriamas geriausiems metų naujiems automobiliams. Šiais metais po skaitytojų balsavimo į finalą pateko 24 automobiliai iš aštuonių klasių, tarp jų ir „Hyundai i20“ A ir B segmento automobilių kategorijoje. Automobilius išbandantys „Auto Bild“ redakcijos darbuotojai skyrė Auksinio vairo apdovanojimą naujajam „i20“ modeliui kaip geriausiam iki 25 000 € kainuojančiam automobiliui. Bandytojai vertino vairavimo įspūdį, automobilio su bazine įranga kainą, standartines funkcijas ir garantiją.